fbpx

Vandaag, 9 juni 2021, wordt Velo Antwerpen 10 jaar. Wij zouden onze mooie, klakkende, rode fietsjes niet meer kunnen of willen wegdenken uit de stad. Wat begon met 1000 fietsjes en 80 stations in het centrum, is inmiddels uitgegroeid tot een ankerpunt in onze mobiliteit met 4200 fietsen en meer dan 300 stations. Niet minder als 55.000 abonnees kent ons prachtige paradepaardje intussen. Daarom krijgt Velo ook van JONGCD&V Antwerpen een welgemeende proficiat!

Om dit goed te vieren fietsten we eens van het oudste Velo station op het Astridplein, naar het (voorlopig) nieuwste station aan Spoor Oost. Zelfs de Coronavaccinatie kan met een Veloke in goede banen geleid worden. We doorkruisten de Seefhoek in Velovorm (letterlijk) om af te sluiten met een lekker pintje op een Antwerps terras. En uiteraard, ook weer huiswaarts met een Veloke!

Op 10 jaar Velotocht met JONGCD&V Antwerpen

Goede Velo raad van JONGCD&V Antwerpen

10 jaar worden is geen eindpunt, maar een begin. De zijwieltjes mogen er intussen af, maar er is geen twijfel dat Velo nog kan en zal groeien. Daarom lijsten wij een aantal locaties op waarvan onze jongeren vinden dat er nog potentieel is voor een Vélostation. Goede raad uit de districten, van jonge liefhebbers van Velo, gratis aangeboden door JONGCD&V 😉

Suggesties voor extra Velostations

Wil je weten waarom Orry de fiets belangrijk vindt? Kijk hier.

Categorieën: Antwerpen

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *