fbpx

De Vlaamse regering trekt 569.000 euro extra uit voor projecten in het sociaal-cultureel volwassenenwerk. Het budget stijgt daarmee naar 1 miljoen euro. Vlaams parlementslid Orry Van de Wauwer (cd&v) heeft hier toe opgeroepen.

Minister-president en minister van Cultuur Jan Jambon heeft dit meegedeeld in de commissie Cultuur op vraag van parlementslid Stephanie D’Hose (Open vld). In het verleden kaartte Vlaams Parlementslid Orry Van de Wauwer (cd&v) dit ook al aan.

Lees hier meer op de website van De Federatie over de beslissing tot extra budget voor sociaal-culturele projecten.

De Vlaamse regering trekt 569.000 euro extra uit voor projecten in het sociaal-cultureel volwassenenwerk. Het budget stijgt daarmee naar 1 miljoen euro. Vlaams parlementslid Orry Van de Wauwer (cd&v) heeft hier toe opgeroepen.

Vind hier meer terug over initiatieven van Orry rond Cultuur


Orry Van de Wauwer

Vlaams volksvertegenwoordiger en Senator voor CD&V. Actief in de domeinen Cultuur, Jeugd, Gelijke Kansen, Diversiteit & Stedenbeleid, Radicalisering, Mobiliteit, Buitenlands beleid & Mensenrechten. Alternate member van het parlement van de NAVO en OVSE.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *