fbpx

Sinds 1 januari is het verplicht om op elke verdieping in je woning een rookmelder te hangen. Slechthorenden en doven horen gewone rookmelders niet, daarom bestaan er speciale rookmelders die lichtflitsen geven. Deze kosten echter tien maal de prijs van een gewone rookmelder. Voor doven en slechthorenden kost deze nieuwe maatregel dus veel geld. Linda Van Waeg signaleerde dit aan Vlaams parlementslid Orry Van de Wauwer (CD&V), die dit in het parlement aankaartte bij minister van Welzijn Wouter Beke. Minister Beke heeft hier nu een oplossing voor uitgewerkt.

Gazet van Antwerpen bracht de getuigenis van Linda Van Waeg in de krant.

Wil je weten waarom Orry diversiteit & gelijke kansen belangrijk vindt? Kijk hier.


Orry Van de Wauwer

Vlaams volksvertegenwoordiger en Senator voor CD&V. Actief in de domeinen Cultuur, Jeugd, Gelijke Kansen, Diversiteit & Stedenbeleid, Radicalisering, Mobiliteit, Buitenlands beleid & Mensenrechten. Alternate member van het parlement van de NAVO en OVSE.

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *