#TeamOrry

Politiek is een ploegsport. Een Afrikaans gezegde zegt “If you want to go fast, go alone. If you want to ga far, go together.” Dit is zeker ook waar in verkiezingstijden. Want de belangrijkste mensen tijdens de campagne, zijn al die vrijwilligers die zich belangeloos willen inzetten. Zonder hen geen politiek. Daarom hecht ik heel veel belang aan alle mensen rondom mij die me steunen, mijn #TeamOrry.

Mede dankzij jullie inzet tijdens mijn campagne, ben ik op 26 mei herverkozen in het Vlaams Parlement. Ik wil jullie heel graag op een passende manier bedanken voor jullie inzet.

Op vrijdag 27 september ben je van harte welkom in het Gildenhuis in Merksem (Gildestraat 10A) om 19u om samen het glas te heffen. Kan je je wel even aanmelden, zodat ik zeker voldoende drank en hapjes kan voorzien, graag voor uiterlijk vrijdag 20 september?

Contactgegevens:

Ik neem nog extra mensen mee naar het feestje:

welke personen:

Ik blijf graag op de hoogte van de werkzaamheden van Orry in het Vlaams parlement en de Senaat.

Opmerkingen en vragen:

Bedankt om dit formulier in te vullen! Ik zie jullie graag op vrijdag 27 september.

Nog een woordje uitleg over het Gildenhuis in Merksem. Dit is een verzamelplaats voor allerlei verenigingen en sociale organisaties. Naast lokalen van de Chiro, een sociale kruidenier, een vzw die speelgoed verzamelt voor kinderen in kansarmoede, Beweging.net Merksem, Okra, … gaan hier ook familiefeesten door. Sinds enkele jaren is het Gildenhuis de gastheer van Waterproef. Dit is een klimaatbestendig project dat voorloper is van de campagne “operatie perforatie” van Aquafin. Op de koer van het Gildenhuis wordt er op allerlei manieren gewerkt om regenwater optimaal op te vangen en niet verloren te laten gaan in de riolering. Tegelijk heeft het een sociaal doel, door de koer open te stellen als semipublieke buurttuin worden ruimte en verkoeling aangeboden aan de buurtbewoners. Meerdere projecten die vanuit Beweging.net Merksem vorm kregen in en rond het Gildenhuis, werden reeds gelauwerd. Bijvoorbeeld de Bronzen Pagadder nominatie voor het cultuurparticipatie project Blinken en de uitreiking van de Grote Stroboer, de ereprijs van het district Merksem, aan de Sociale kruidenier het tWinkeltje.