Eedaflegging in de Senaat

De voorbije dagen legden vele nieuwe mensen hun eed af voor gemeente- en districtsraden en het Bijzonder Comité. Nu vrijdag 11 januari is het mijn beurt. Dan leg ik de eed af in de Senaat als gemeenschapssenator, waar ik het Vlaams parlement mee zal vertegenwoordigen.

In 2011 deed ik mee aan het Jeugd Parlement Jeunesse in de senaat, acht jaar later is het voor echt. Toch een speciaal moment. Ben je hier graag bij? Stuur me dan een bericht tegen donderdagmiddag. Om 10u leg ik de eed af, vervolgens voorzie ik een gegidste toer door het Paleis der Natie (Kamer en Senaat), afsluitend met een drink in de salons van de Senaat. Wees welkom🤗!

Programma:

09.30u verzamelen aan ingang van Senaat

10u eedaflegging Orry als Senator

10.15u rondleiding in Paleis der Natie (Kamer en Senaat)

12u drink in salons van de Senaat

 

Graag een seintje op Orry.vandewauwer@vlaamsparlement.be of Pieter.decock@vlaamsparlement.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *